Menu
Your Cart

Blog

15 nov. Icoana facatoare de minuni
0 440
Informații interesante despre Icoane făcătoare de minuniPotrivit Bisericii, icoanele făcătoate de minuni ar trebui să fie numită imaginea prin care s-a dat ajutor într-un război, în timpul unui dezastru natural sau al unui incendiu și, de asemenea, s..
06 nov. Ce inseamna cand visezi biserica si icoane
0 1741
Interpretarea viselor – ce inseamna cand visezi biserica si icoaneBiserica este considerată un loc de reflecție, odihnă și un loc de întâlnire. Comunitățile religioase se reunesc pentru închinare. Este, de asemenea, despre o nevoie umană care este sa..
18 oct. Icoane plangatoare
0 382
Icoanele plângătoare sunt un miracolÎn tradiția Bisericii Ortodoxe există foarte multe icoane care au produs minuni. O mare parte dintre acestea o înfățișează pe Maica Domnului, care este cu adevărat miraculoasă și care a ajutat foarte mulți oameni, ..
10 oct. Icoane sculptate in lemn
0 458
Importanța icoanelor din lemn sculptateExistă credința că casa este vie, iar pereții ei stochează toate informațiile. În unele case, proprietarii au senzația că le lipsește confortul și căldura. Și acest lucru afectează foarte mult starea de spirit, ..
20 sept. Icoane vechi
0 450
Cele mai icoane vechiDacă te întrebi care sunt cele mai vechi și interesante icoane din Biserica Ortodoxă descoperite până la acest moment, ai ajuns în locul potrivit. În primul rând, trebuie să menționăm că unele dintre cele mai antice icoane care s..
11 sept. Icoana pentru a avea copii
0 419
Icoana la care te poți ruga pentru a avea copii Scopul oricărei familii sunt copiii. Din păcate, fericirea de a avea un copil nu este dată fiecărei familii imediat, de îndată ce soțul și soția decid că sunt pregătiți pentru un pas atât de serios. De ..
03 iul. Icoane pentru catapeteasma
0 601
Icoane pentru catapeteasma - cum este formată catapeteasma?Când vizitatorul unei biserici intră în încăperea de cult, observă imediat catapeteasma (peretele cu tablou). Catapeteasma separă și leagă spațiul congregațional de sanctuarul. Catapeteasma u..
21 iun. Ce este o icoană pentru creștinism?
0 519
De ce a fost înființată venerarea icoanelor în Ortodoxie?  Cuvântul „icoană” în greacă înseamnă „imagine”. O icoană în creștinism este o imagine sacră a lui Isus Hristos, Fecioarei, sfinți sau îngeri. Poate fi, de asemenea, o imagine a evenimentelor ..
21 iun. Icoane făcătoare de minuni din România
0 546
Informații interesante despre icoane făcătoare de minuni din RomâniaSe știe că românii sunt oameni foarte religioși. Iată o scurtă listă cu unele dintre cele mai „sfinte” locuri din România, unde oamenii merg de obicei în pelerinaje, să se roage și s..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)