Menu
Your Cart

Oferte speciale

Icoana Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - cu patină de vechime
-25 %
Icoana Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - icoana ortodoxa / patinatăAcoperământul Maicii Domnului (în spațiul slav Pocrov) este o sărbătoare a Maicii Domnului prăznuită în Biserica Ortodoxă și în bisericile greco-catolice. Sărbătoarea amintește o minune care a avut loc la Constantinopol în s..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Acoperământul Maicii Domnului - manual lucrată
-33 %
Icoana Acoperământul Maicii Domnului - icoana pe lemn / lucru manualAceastă icoană este cunoscută pentru minunile care s-au săvârșit celor care s-au rugat cu credință înaintea ei și este o reprezentare a minunii revelării ocrotirii pe care Maica Domnului o oferă întregii omeniri.Icoana a a..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Botezului Domnului - lucru manual unicat
-33 %
Icoana Botezului Domnului - icoane pe lemn / lucru manualBotezul Domnului mai este denumit și „Epifanie” sau „Teofanie” ce reprezintă „Arătarea Domnului” sau „Revelarea Domnului”. Se poate observa că unele detalii iconografice (prezența razei, motivul peșterii, muntele cu stânci, prezența ..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - fundal auriu
-28 %
Icoana cu Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - icoana pictata/ aurieAcoperământul Maicii Domnului, sărbătoare cunoscută și drept Pocroave, este una dintre cele mai semnificative pentru credincioși, dar și una dintre principalele sărbători de toamnă.Conform calendarului bisericesc, Pocroave a f..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Domnului Iisus Hristos - manual lucrată
New -33 %
Icoana cu Domnului Iisus Hristos - lucru manual unicat / lucru manual unicat..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Domnului Iisus Hristos Pantocrator - aurită
-28 %
Icoana cu Domnului Iisus Hristos Pantocrator - icoana pictata pe lemn / fundal auriuAceastă icoană este considerată una dintre cele mai vechi icoane religioase bizantine și este cea mai veche lucrare cunoscută a stilului pantocrator.Hristos este înfățișat ridicând mâna stângă pentru a face..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun - aurie
-28 %
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun – icoana pictata / fundal auriuIcoana îl înfățișează pe Domnul Iisus Hristos sub forma unui Păstor care poartă o oaie pe umeri. Înțelesul icoanei este revelat în cuvintele Evangheliei: „Eu sunt păstorul cel bun: păstorul cel bun își dă viața pentr..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun - creată manual
-33 %
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun - icoana pe lemn / lucru manualIcoana Păstorul cel bun este una din cele mai vechi și îndrăgite reprezentări ale Mântuitorului, ea fiind prezentă în frescele din catacombe, pe potire sau vase de lut sau chiar și pietre funerare. Folosirea icoanei în co..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - creată manual
-33 %
Icoana cu Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - icoana pe lemn / manual lucratăMântuitorul Iisus Hristos este reprezentat pe tron înconjurat în partea de sus de o mandorlă ciculară, albastră, culoarea cerească prin excelență, orientată spre transcendent, semnificând înțelepciunea. Cu m..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Iisus Hristos Mântuitorul - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Iisus Hristos Mântuitorul - icoana pe lemn / creată manualNazariteanul (aprox. 7-4 î.Hr. - 30-33 d.Hr., Ierusalim) este figura centrală a creştinismului, unde este cunoscut ca Iisus Hristos. Este recunoscut şi ca unul din principalii profeţi ai Islamului.Conform tradiţiei, care este accept..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Înger păzitor - aurită
-28 %
Icoana cu Înger păzitor - icoana pictata / fundal auritÎn plus față de sfinții lui Dumnezeu, icoana Familiei îl înfățișează întotdeauna pe Domnul Atotputernic, pe Maica Domnului sau pe Îngerul Păzitor, care patronează întreaga rasă umană.Conform tradiției bisericii, fiecărei persoane i se dă un..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Înger păzitor - lucru manual
-33 %
Icoana cu Înger păzitor - icoana pe lemn / creată manualÎngerul păzitor apare în tradiția creștină ca fiind un înger dat omului la botez cu menirea de a-l păzi pe acesta în chip nevăzut de ispite, de a-l călăuzi, de a-l mângâia în necazurile vieții și de a-l îndemna prin gând la toată fapta bună...
449,00Lei 299,00Lei
Icoană cu Înger Păzitor - patinată
-25 %
Icoană cu Înger Păzitor - icoana ortodoxa / cu patină de vechimeIcoana îngerul păzitor poate apărea în mai multe reprezentări: poate fi un înger care binecuvântează având o cruce în mână sau cu un înger care veghează asupra unui copil.Să știe faptul că Îngerii păzitori sunt niște entități lumino..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana cu Intrarea Domnului în Ierusalim - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Intrarea Domnului în Ierusalim - icoana pe lemn / creată manualChipul Mântuitorului ocupă locul central în această icoană, alături de ucenicii săi și oamenii din Ierusalim.Iisus este așezat pe un asin, cu ambele picioare așezate de aceeași parte, nu călare în mod obișnuit. Simbolistica ace..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
-28 %
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - icoana pictata / fundal auritIcoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir o înfățișează pe fecioara Maria. Este una dintre cele mai venerate icoane ale Bisericii Ortodoxe.Conform legendei, imaginea Maica Domnului Milostiva din Vladimira fo..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - icoana pe lemn / lucru manualTheotokos din Vladimir, Fecioara din Vladimir, Sfânta Fecioară din Vladimir sau Născătoarea de Dumnezeu din Vladimir este una din cele mai venerate icoane ortodoxe aparținând iconografiei bizantine.În jurul anului 1131 pa..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" - fundal aurit
New -28 %
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" - icoane pictate pe lemn / aurită..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" - fundal patinat
New -25 %
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" – icoana ortodoxa / patină de vechime adăugată..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete“ - lucru manual
New -33 %
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete“  - icoana pe lemn / lucru manual unicat..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos - creată manual
-33 %
Icoana cu Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos - icoana pe lemn / manual lucratăPotrivit evangheliilor canonice, Iisus a fost arestat și judecat de Sinedriu, apoi condamnat de Pontius Pilat să fie flagelat și în cele din urmă crucificat de români. Această icoană infățișează moartea sa ca un sacri..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sf. Mina - lucru manual
-33 %
Icoana cu Sf. Mina - lucru manual unicat / icoana pe lemnSf. Mina este unul din cei mai cunoscuți sfinți egipteni din religia creștină.Dionisie din Furna arată că Sfântul Mare Mucenic Mina „Egipteanul” (din Cotiada) se zugrăvește sub chipul unui bătrân cu barba rotundă, însă în alt..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfânta Ana - mama Maicii Domnului - aurită
-28 %
Icoana cu Sfânta Ana - mama Maicii Domnului – icoana pictata / fundal auriuSfânta Ana a fost soția Sfântului Ioachim. La bătrânețe, Anna a devenit mama Fecioarei Maria și bunica Domnului nostru Iisus Hristos. Sfânta Ana nu este menționată în Noul Testament - toate informațiile noastre des..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Sfânta Ana - mama Maicii Domnului - lucru manual
-33 %
Icoana cu Sfânta Ana - mama Maicii Domnului - icoana pe lemn / creată manualSfânta Ana este mama Fecioarei Maria și bunica lui Iisus din Nazaret. În icoană, e portretizată Fecioara Maria care arată spre mama sa, iar Sfânta Ana îndeamnă să ne-apropiem.Icoana Făcătoare de minuni a Sfintei Ana a fost o..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfânta Ana, mama Maicii Domnului - patinată
-25 %
Icoana cu Sfânta Ana, mama Maicii Domnului – icoana ortodoxa / patină de vechime adăugatăSfânta Ana a fost maica Preasfintei Născătoare de Dumnezeu care fiind căsătorită la 15-16 ani a născut-o pe Fecioara Maria la vârsta de 60 de ani, în felul acesta arătându-se minunea lui Dumnezeu pentru ace..
650,00Lei 489,00Lei
Afişare 1 - 24 din 306 (13 pagini)