Menu
Your Cart

Icoane cu Maica Domnului

Icoane cu Sf. Fecioara Maria / Icoane cu Maica Domnului - icoane lucrate manual de către maeștri dovediți, cu diferite opțiuni de realizare cu aurire, patină de vechime sau cu rame, la cele mai bune prețuri online.

Icoana Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - cu patină de vechime
-25 %
Icoana Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - icoana ortodoxa / patinatăAcoperământul Maicii Domnului (în spațiul slav Pocrov) este o sărbătoare a Maicii Domnului prăznuită în Biserica Ortodoxă și în bisericile greco-catolice. Sărbătoarea amintește o minune care a avut loc la Constantinopol în s..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Acoperământul Maicii Domnului - manual lucrată
-33 %
Icoana Acoperământul Maicii Domnului - icoana pe lemn / lucru manualAceastă icoană este cunoscută pentru minunile care s-au săvârșit celor care s-au rugat cu credință înaintea ei și este o reprezentare a minunii revelării ocrotirii pe care Maica Domnului o oferă întregii omeniri.Icoana a a..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - fundal auriu
-28 %
Icoana cu Acoperământul Maicii Domnului (Pocroave) - icoana pictata/ aurieAcoperământul Maicii Domnului, sărbătoare cunoscută și drept Pocroave, este una dintre cele mai semnificative pentru credincioși, dar și una dintre principalele sărbători de toamnă.Conform calendarului bisericesc, Pocroave a f..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
-28 %
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - icoana pictata / fundal auritIcoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir o înfățișează pe fecioara Maria. Este una dintre cele mai venerate icoane ale Bisericii Ortodoxe.Conform legendei, imaginea Maica Domnului Milostiva din Vladimira fo..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - icoana pe lemn / lucru manualTheotokos din Vladimir, Fecioara din Vladimir, Sfânta Fecioară din Vladimir sau Născătoarea de Dumnezeu din Vladimir este una din cele mai venerate icoane ortodoxe aparținând iconografiei bizantine.În jurul anului 1131 pa..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" - fundal aurit
New -28 %
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" - icoane pictate pe lemn / aurită..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" - fundal patinat
New -25 %
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete" – icoana ortodoxa / patină de vechime adăugată..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete“ - lucru manual
New -33 %
Icoana cu Maica Dumnezeu „Tandrete“  - icoana pe lemn / lucru manual unicat..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Maicii Domnului "Sporitoarea grânelor" - fundal patinat
New -25 %
Icoana Maicii Domnului "Sporitoarea grânelor"  – icoana ortodoxa pe lemn/ aspect învechit..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Maicii Domnului "Sporitoarea grânelor" - manual lucrată
New -33 %
Icoana Maicii Domnului "Sporitoarea grânelor" - icoana ortodoxa / creată manual..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Maicii Domnului "Sporitoarea grânelor"- fundal aurit
New -28 %
Icoana Maicii Domnului "Sporitoarea grânelor" - icoana ortodoxa pe lemn / aurie                  ..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Maicii Domnului Axion Estin (Vrednică Eşti) - aspect învechit
-25 %
Icoana Maicii Domnului Axion Estin (Vrednică Eşti) - icoana ortodoxa / patinatăAceastă icoană este una dintre cele mai cunoscute icoane ale Maicii Domnului. Se află în biserica Protaton - cea mai veche biserică din muntele Athos.Povestea acestei icoane începe lângă schitul Protaton unde, în chilia u..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Maicii Domnului Axion Estin (Vrednică Ești) - fundal aurit
-28 %
Icoana Maicii Domnului Axion Estin (Vrednică Ești) - icoane pictate pe lemn / aurităIcoana Maicii Domnului din Ierusalim a fost pictată de sfântul Evanghelist Luca la cincisprezece ani după Înălțarea Domnului la Ghetsimani.În anul 463 imaginea a fost transferată la Constantinopol. Prin mijlocir..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Maicii Domnului Axion Estin (Vrednică Eşti) - manual lucrată
-33 %
Icoana Maicii Domnului Axion Estin (Vrednică Eşti) - icoane pe lemn / creată manualAceastă icoană este printre cele mai iubite și cunoscute din Biserica Ortodoxă. Icoana este păstrată în Biserica Protaton, biserica centrală din Careia și cea mai veche din Sfântul Munte Athos.Icoana Maicii Domnului "..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Maicii Domnului cu șapte săgeți - patinată
-25 %
Icoana Maicii Domnului cu șapte săgeți - icoana ortodoxa / cu patină de vechimeAceastă icoană simbolizează durerea și suferința simțite de Maica Sfântă la pierderea Fiului său Preaiubit. La baza apariției acestei icoane stă prorocirea dreptului Simeon care a prevestit Fecioarei Maria suferința ce ur..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa - aurie
-28 %
Icoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa - icoana pictata/ aurităIcoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa reprezintă o imagine a Maicii Domnului puțin neobișnuită, dar considerată a fi unică datorită miracolelor ce au însoțit-o de-a lungului timpului.Icoana o înfățișează pe Fecioar..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa - lucru manual
-33 %
Icoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa - icoana pe lemn / creată manualPanaghia Tricherousa este o icoană foarte veche, cunoscută ca "Icoana Maicii Domnului cu trei mâini”.Luptător împotriva iconoclaștilor, Sfântul Ioan Damaschin a fost acuzat că este un dușman al statului în care trăia ș..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa - patinată
-25 %
Icoana Maicii Domnului cu trei mâini, Tricherousa - icoana ortodoxa / cu patină de vechimeAceasta este o icoană ce o înfățișează pe Maica Domnului care se aseamănă cu o altă icoana ce o reprezintă pe Sfânta Fecioară și care se numește Hodrogitria - Arătătoarea căii născut. Cunoscută sub denumirea de..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Maicii Domnului din Ierusalim - fundal patinat
-25 %
Icoana Maicii Domnului din Ierusalim - icoana ortodoxa / fundal patinatAceasta este o altă icoană a Maicii Domnului făcătoare de minuni, care apără Ierusalimul.Se spune că această icoană s-a zugrăvit singură, printr-o minune care a avut loc în urmă cu 250 de ani, la Mănăstirea Maria Magdalena din Ru..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Maicii Domnului din Ierusalim - lucru manual
-33 %
Icoana Maicii Domnului din Ierusalim - icoana pe lemn / manual lucratăPreoţii spun că Icoana Maicii Domnului de la Ierusalim s-a zugrăvit singură, iar minunea a avut loc acum 250 de ani la Manăstirea rusească Maria Magdalena. Aici, unei maici pictoriţe pe nume Tatiana, i s-a arătat în vis Maica Domn..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaia) - creată manual
-33 %
Icoana Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaia) - icoana pe lemn / lucru manualIcoană Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaya) este o icoană făcătoare de minuni cunoscută în Biserica Ortodoxă Rusă, ce a fost considerată de-a lungul veacurilor ocrotitoarea orașului Kazan și a poporului rus.Icoana este un..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaia) - fundal auriu
-28 %
Icoana Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaia) - icoana pictata / aurieMaica Domnului din Kazan este una dintre cele mai vechi și mai venerate imagini din creștinismul ortodox. Timp de secole, icoana a fost considerată un paladiu al Rusiei, păzind siguranța țării. Puterea sa a fost consider..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaia) - patină de vechime adăugată
-25 %
Icoana Maicii Domnului din Kazan (Kazanskaia) - icoana ortodoxa / patinatăAceastă icoană este una deosebită deoarece ea o reprezintă pe Fecioara Maria și pruncul Iisus cu o singură mână zugrăvită - dreapta pruncului Sfânt, pe când mâinile Maicii Domnului și mâna stângă a Domnului Iisus nu sunt la ve..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Maicii Domnului Floarea cea Nevestejita - fundal aurit
-28 %
Icoana Maicii Domnului Floarea cea Nevestejita - icoana pictata pe lemn / aurităRugăciunile înaintea Maicii Domnului Floarea cea Nevestejita dau putere și credință în ziua de mâine, izgonesc îndoielile și tristețea din suflet.Icoana Maicii Domnului Floarea cea Nevestejita este cunoscută încă de la s..
530,00Lei 379,00Lei
Afişare 1 - 24 din 49 (3 pagini)