Menu
Your Cart

Modalitate de livrare și plată

Modalitatea de livrare

Produsul va fi livrat Clientului printr-o firmă de curierat. Societatea va asigura ambalarea corespunzătoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare la Client. Societatea va efectua livrarea produselor doar pe teritoriul României.
Livrarea produselor către Client se va face în decurs de 2-5 zile lucrătoare de la data prin e-mail de către Societate. Pentru produsele ce nu pot fi livrate în acest termen, se acordă un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depăși 30 de zile. În situația în care produsele nu pot fi livrate nici în cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renunțând la produsele comandate de la Societate.

Modalități de plată
- Plata cu card bancar
- Plata numerar, la primirea coletului
- Ordin de plată

Plata online cu cardul
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru asigurarea securității tranzacțiilor ICOANE-ART.ro folosește platforma myPOS. ICOANE-ART.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Plata numerar/ramburs
Plata se face în lei, integral, la livrare. Plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea sau la oficiul poștal, împreună cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii.

Ordin de plată / Plata prin transfer bancar electronic
Clientul plătește contravaloarea comenzii efectuate în contul indicat mai jos și trimite dovada plății prin email la adresa info@icoane-art.ro.
Transferul bancar se va face în urma emiterii unei facturi proforme.