Menu
Your Cart

Politica de rambursare, returnare și anulare a comenzii

Politica de Retur

Icoane-art.ro vă oferă posibilitatea, dacă nu sunteți mulțumit de produsul pe care l-ați cumpărat, să îl returnați sau să îl schimbați în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii.

Te rugăm sa ne instiintezi de intenția de a returna produsele, printr-un e-mail la adresa info@icoane-art.ro, care sa conțină: numărul comenzii, produsele pe care dorești sa le returnezi. Personalul firmei va raspunde solicitarii dumneavoastra si va stabili de comun acord cu dumneavoastra detaliile pentru a returna comanda.

Icoane-art.ro va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului. Pentru returnarea banilor este nevoie sa ne comunici un cont IBAN, aceasta fiind singura modalitate posibilă de plata

Nu puteți returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastră. Noi ne asigurăm că produsele de pe siteul nostru ajung la dumneavoastră în cele mai bune condiții.

Schimbarea produsului

In eventualitatea unui schimb de produse indiferent de cauza ne veti  notifica prin e-mail la info@icoane-art.ro. Personalul firmei va raspunde solicitarii dumneavoastra si va stabili de comun acord cu dumneavoastra detaliile noi comenzi.

Politica de anulare comanda

Anularea comenzii se poate face prin metodele de contact specifice, specificate pe site-ul nostru. Pentru a asigura prelucrarea rapidă a anulării, este recomandat să furnizați numărul comenzii și detalii suplimentare relevante.