Menu
Your Cart

Despre noi

Salutare si bun venit pe site-ul ICOANE-ART.ro

Lucrăm cu dragoste și știm că credința aduce sănătate, putere și speranță!

Realizam icoane ortodoxe de inalta calitate cu maxima autenticitate si in conformitate cu canoanele ortodoxe.

Realizarea unei pictograme este mult mai mult decât muncă pentru noi, devenind parte din fiecare dar făcut prin noi, într-o icoană-unicat.

Aici vei gasi o mare varietate de icoane lucrate manual din lemn ale lui Iisus Hristos, Sfanta Maica Domnului, Sf. Mina, Sf. Nicolae, Sf. Gheorghe si peste 100 de icoane de sfinti.

În timpul producției se efectuează pictura manuală, brevetarea și sigilarea cu un strat de lac, care protejează icoanele de influențele atmosferice și le face extrem de durabile decenii.

Icoanele placate cu aur sunt realizate prin aplicarea manuală a foliei de aur și a unei vopsele aurii unice, folosind materiale de înaltă calitate și vopsele rezistente la decolorare.

Pentru icoanele învechite, fundalul este realizat manual folosind o tehnologie specială care le oferă un aspect autentic de suprafață crăpată.

La finalizare, fiecare icoană este sigilată cu un strat de lac care o protejează de intemperii.

Fiecare dintre produsele noastre are pe spate un autocolant cu certificat de calitate si origine.

Toate fotografiile de pe site sunt de natură ilustrativă și pot exista diferențe minime datorită produselor realizate manual și având în vedere diferența dintre ecranele diferitelor dispozitive cu care poate fi vizualizat site-ul.

ICOANE-ART.ro - magazin de icoane care oferă icoane unice realizate manual cu măiestrie la cele mai bune prețuri direct din studio.