Menu
Your Cart

Icoane praznicale

Icoane praznicale
Icoana Botezului Domnului - lucru manual unicat
-33 %
Icoana Botezului Domnului - icoane pe lemn / lucru manualBotezul Domnului mai este denumit și „Epifanie” sau „Teofanie” ce reprezintă „Arătarea Domnului” sau „Revelarea Domnului”. Se poate observa că unele detalii iconografice (prezența razei, motivul peșterii, muntele cu stânci, prezența ..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Intrarea Domnului în Ierusalim - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Intrarea Domnului în Ierusalim - icoana pe lemn / creată manualChipul Mântuitorului ocupă locul central în această icoană, alături de ucenicii săi și oamenii din Ierusalim.Iisus este așezat pe un asin, cu ambele picioare așezate de aceeași parte, nu călare în mod obișnuit. Simbolistica ace..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos - creată manual
-33 %
Icoana cu Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos - icoana pe lemn / manual lucratăPotrivit evangheliilor canonice, Iisus a fost arestat și judecat de Sinedriu, apoi condamnat de Pontius Pilat să fie flagelat și în cele din urmă crucificat de români. Această icoană infățișează moartea sa ca un sacri..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfânta Familie - creată manual
-33 %
Icoana cu Sfânta Familie - icoana pe lemn / lucru manualSfânta Familie este numirea improprie dată de apuseni scenei în care Iosif apare alături de Maica Domnului și de Pruncul Iisus.Icoana ortodoxă în care este zugrăvită Nașterea Domnului întrupează dogmele Bisericii și modul în care Sfinții Părinț..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfânta Treime - aurie
-28 %
Icoana cu Sfânta Treime - icoane pictate pe lemn / fundal aurit Icoana Sfânta Treime este o componentă importantă a ortodoxiei. Prin urmare, în aproape orice Biserică creștină puteți găsi icoana „Sfânta Treime”.Duminică, în a cincizecea zi după Paști, ortodocșii sărbătoresc Z..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Sfânta Treime - cu patină de vechime
-25 %
Icoana cu Sfânta Treime - icoana ortodoxa / aspect învechitAceastă icoană a fost pictată de către Cuviosul Andrei Rubliov.În această icoană sunt reprezentați trei îngeri care stau așezați în jurul unei mese, pe masă se află un platou, iar în spate există un peisaj format dintr-o clădire și un a..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana cu Sfânta Treime - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Sfânta Treime - icoana pe lemn / lucru manualIcoana Sfânta Treime este deseori considerată ca punctul culminant al iconografiei ruse, şi chiar acei care sunt puţin pregătiţi să perceapă încântătoarea frumuseţe a coloritului ei şi să pătrundă profunzimea simbolismului nu pot să nu fie încân..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Intrarea Domnului în Ierusalim - aurită
New -28 %
Icoana Intrarea Domnului în Ierusalim - icoana pictata / fundal auriuIntrarea Domnului în Ierusalim este unul dintre evenimentele principale din ultimele zile ale vieții pământești a Domnului Isus Hristos. Sosirea solemnă a Mântuitorului în Orașul Sfânt în ajunul Paștelui a precedat Patima Sa ș..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Intrarea Domnului în Ierusalim - patinată
New -25 %
Icoana Intrarea Domnului în Ierusalim – icoana ortodoxa / cu patină de vechimeIcoana intrării Domnului în Ierusalim apare reprezentată în diferite moduri. Toate reprezentările au în comun o notă de triumf, un notă festivă simbolizând bucuria dinaintea venirii Paștelui. În icoană sunt prezenți Sfinți..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Sfânta Familie - fundal auriu
-28 %
Icoana Sfânta Familie - icoane pictate pe lemn / aurieÎn fața acestei icoane, înfățișând pe Dreptul Iosif care apare alături de Maica Domnului si de Pruncul Iisus, se roagă pentru darul copiilor, în special a celor care nu pot concepe mult timp și suferă de boala infertilității. Căsătoriți și p..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Sfântă Familie - patină de vechime adăugată
-25 %
Icoana Sfântă Familie - icoana ortodoxa / fundal patinatIcoana Sfânta Familie îl reprezintă pe Iosif alături de Fecioara Maria și de pruncul Iisus. Această imagine nu este regăsită în iconografia Bisericii Ortodoxe. Ea există în reprezentarea catolică, în ortodoxie nu este prezentată o familie, ci o..
650,00Lei 489,00Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)