Menu
Your Cart

Icoane cu Sfântul Mina

Icoane cu Sfântul Mina

Icoana cu Sf. Mina - lucru manual
-33 %
Icoana cu Sf. Mina - lucru manual unicat / icoana pe lemnSf. Mina este unul din cei mai cunoscuți sfinți egipteni din religia creștină.Dionisie din Furna arată că Sfântul Mare Mucenic Mina „Egipteanul” (din Cotiada) se zugrăvește sub chipul unui bătrân cu barba rotundă, însă în alt..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfântul Mina călare - aurită
New -28 %
Icoana cu Sf. Mina călare - icoane pictate pe lemn / fundal auriuIcoana Sfântului Mina călare îl reprezintă pe Sfântul Mare Mucenic Mina, egiptean prin naștere, a fost soldat și a slujit în orașul Kotuan sub comanda centurionului Firmilian în timpul împăraților Diocleț..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Sfântul Mina călare - lucru manual
New -33 %
Icoana cu cu Sf. Mina călare - icoana pe lemn / manual lucratăIcoana Sfântului Mina călare îl reprezintă pe Sfântul Mucenic care este cunoscut drept patron al familiei, al orfanilor și al persoanelor fără adăpost. Credincioșii se roagă la această icoană și înainte de a pleca într-o ..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfântul Mina călare - patinată
New -25 %
Icoana cu Sf. Mina călare – icoana ortodoxa / aspect învechitIcoana Sfântului Mina călare îl reprezintă pe Sfântul Mucenic Mina a fost egiptean prin naștere; a mărturisit credința creștină și a slujit în armată, situată în regiunea Kotuan, sub comanda comandantului Fir..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana cu Sfântul Mina – aurită
-28 %
Icoana cu Sfântul Mina – fundal auriu / icoana pictata pe lemnSfântul Mina s-a născut în Egipt la mijlocul secolului al III-lea d.Hr. din părinți păgâni. Sfântul Mina a venit din Egipt și a trăit pe vremea împăratului Maximilian. A urmat armata romană și, când a început persecuția împ..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Sfântul Mina – patinată
-25 %
Icoana cu Sfântul Mina – icoana ortodoxa / cu patină de vechimeÎn această icoană Sfântul Mucenic Mina este reprezentat ca un bătrân cu barbă rotundă, dar în alte icoane el apare în straie militare și purtând sabie, lance și scut asemenea unui sfânt militar precum Sfântul Gheorghe sau Sf..
650,00Lei 489,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)