Menu
Your Cart

Icoane cu Iisus Hristos

Icoane cu Iisus Hristos - icoane cu Mântuitorul realizate manual, cu aurire și tehnică unică de învechire  precum și diferite modele de rame.

Icoana cu Domnului Iisus Hristos - manual lucrată
New -33 %
Icoana cu Domnului Iisus Hristos - lucru manual unicat / lucru manual unicat..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Domnului Iisus Hristos Pantocrator - aurită
-28 %
Icoana cu Domnului Iisus Hristos Pantocrator - icoana pictata pe lemn / fundal auriuAceastă icoană este considerată una dintre cele mai vechi icoane religioase bizantine și este cea mai veche lucrare cunoscută a stilului pantocrator.Hristos este înfățișat ridicând mâna stângă pentru a face..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun - aurie
-28 %
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun – icoana pictata / fundal auriuIcoana îl înfățișează pe Domnul Iisus Hristos sub forma unui Păstor care poartă o oaie pe umeri. Înțelesul icoanei este revelat în cuvintele Evangheliei: „Eu sunt păstorul cel bun: păstorul cel bun își dă viața pentr..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun - creată manual
-33 %
Icoana cu Iisus Dumnezeu-Omul, Păstorul cel bun - icoana pe lemn / lucru manualIcoana Păstorul cel bun este una din cele mai vechi și îndrăgite reprezentări ale Mântuitorului, ea fiind prezentă în frescele din catacombe, pe potire sau vase de lut sau chiar și pietre funerare. Folosirea icoanei în co..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - creată manual
-33 %
Icoana cu Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - icoana pe lemn / manual lucratăMântuitorul Iisus Hristos este reprezentat pe tron înconjurat în partea de sus de o mandorlă ciculară, albastră, culoarea cerească prin excelență, orientată spre transcendent, semnificând înțelepciunea. Cu m..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Iisus Hristos Mântuitorul - manual lucrată
-33 %
Icoana cu Iisus Hristos Mântuitorul - icoana pe lemn / creată manualNazariteanul (aprox. 7-4 î.Hr. - 30-33 d.Hr., Ierusalim) este figura centrală a creştinismului, unde este cunoscut ca Iisus Hristos. Este recunoscut şi ca unul din principalii profeţi ai Islamului.Conform tradiţiei, care este accept..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos - creată manual
-33 %
Icoana cu Răstignirea Mântuitorului Iisus Hristos - icoana pe lemn / manual lucratăPotrivit evangheliilor canonice, Iisus a fost arestat și judecat de Sinedriu, apoi condamnat de Pontius Pilat să fie flagelat și în cele din urmă crucificat de români. Această icoană infățișează moartea sa ca un sacri..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana cu Sfânta Mahramă a Domnului - lucru manual
-33 %
Icoana cu Sfânta Mahramă a Domnului - icoana pe lemn / creată manualSfânta Mahramă sau „imaginea nefăcută de mână omenească” este considerată a fi prima icoană a Mântuitorului Iisus Hristos.Deși nu are nici o atestare evanghelică sau apostolică, Sfânta Mahramă datează încă din timpul vieții pământeș..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Domnului Iisus Hristos - aspect învechit
New -25 %
Icoana Domnului Iisus Hristos – icoana pe lemn / patină de vechime adăugată..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Domnului Iisus Hristos - fundal aurit
New -28 %
Icoana Domnului Iisus Hristos  -  icoana ortodoxa pe lemn / aurită..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator - manual lucrată
-33 %
Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator - icoana pe lemn / lucru manual unicatIcoana Mântuitorului din Sinai este o icoană  ce datează din secolul al VI-lea. Imaginea lui Iisus Pantocrator a fost una din primele imagini ale lui Hristos dezvoltate în Biserica Creștină timpurie și rămâne o icoa..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator - patinată
-25 %
Icoana Domnului Iisus Hristos Pantocrator - icoana ortodoxa / fundal patinatIcoana îl reprezintă pe Domnul Isus înveșmântat într-o tunică roșie, iar peste aceasta având o mantie albastră care acoperă doar un umăr. În mâna stângă este Evanghelia, iar mâna dreaptă a Mântuitorului binecuvântează. ..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Iisus Dumnezeu omul păstorul cel bun - patinată
New -25 %
Icoana Iisus Dumnezeu omul păstorul cel bun – icoana ortodoxa /patină de vechime adăugatăIcoane Iisus Dumnezeu omului păstorul cel bun are legătură cu vorbele mântuitorului Eu sunt păstorul cel bun dar nu vieții sale a vorbit în tilde folosind foarte des imaginea păstorului care și are găsit o oaie ..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Iisus Hristos - cu patină de vechime
-25 %
Icoana Iisus Hristos - icoana ortodoxa / aspect învechit..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - fundal aurit
-28 %
Icoana Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - icoana pictata / aurieTronul este un simbol al Universului, al întregii lumi vizibile și invizibile și, în plus, este un semn al gloriei regale a Mântuitorului.Icoana Mântuitorul Arhiereu pe tron este un tip special de imagine a lui Iis..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron - patinată
-25 %
Icoana Iisus Hristos - Mântuitorul Arhiereu pe tron – icoana ortodoxa / cu patină de vechimeTronul este un simbol al Universului, al întregii lumi vizibile și invizibile și, în plus, este un semn al gloriei regale a Mântuitorului.Icoana Mântuitorul Arhiereu pe tron este un tip special de i..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Iisus Hristos Mântuitorul - aurie
-28 %
Icoana Iisus Hristos Mântuitorul - icoana pictata / fundal auritDomnul nostru Iisus Hristos, este Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu, care s-a întrupat, ca om desăvârșit și Învierea Sa a salvat neamul omenesc de păcatul, decăderea și moartea spirituală. În vasta lume ortodoxă, imaginea lui Isus ocupă pri..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Iisus Hristos Pantocrator - creată manual
New -33 %
Icoana Iisus Hristos Pantocrator - icoana pe lemn / manual lucrată..
449,00Lei 299,00Lei
Icoana Iisus Hristos Pantocrator - cu patină de vechime
New -25 %
Icoana Iisus Hristos Pantocrator - icoana ortodoxa / fundal patinat..
650,00Lei 489,00Lei
Icoana Iisus Hristos Pantocrator - fundal aurit
New -28 %
Icoana Iisus Hristos Pantocrator - icoana pictata pe lemn / aurită..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Sfânta Mahramă a Domnului - aurită
-28 %
Icoana Sfânta Mahramă a Domnului – icoana pictata pe lemn / fundal auritSfânta Mahramă a Domnului este legată de minuni și este considerată o icoană făcătoare de minuni. Icoana Mântuitorului, Mahrama este una dintre cele mai vechi icoane.Anania a ajuns la Ierusalim și l-a văzut pe Domnul î..
530,00Lei 379,00Lei
Icoana Sfânta Mahramă a Domnului - patinată
-25 %
Icoana Sfânta Mahramă a Domnului – icoana ortodoxa / cu patină de vechimeAceastă icoană își are originea pe vremea vieții Mântuitorului, iar apariția sa a avut loc în urma unei vindecări miraculoase a unui rege.În lucrarea „Istoria bisericească” Eusebiu de Cezareea vorbește despre regele Edesei care..
650,00Lei 489,00Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)