Icoana la care te poți ruga pentru a avea copii 


Scopul oricărei familii sunt copiii. Din păcate, fericirea de a avea un copil nu este dată fiecărei familii imediat, de îndată ce soțul și soția decid că sunt pregătiți pentru un pas atât de serios. De multe luni, și uneori ani, un cuplu căsătorit visează la copii, dar fără rezultat.


Atunci se pune întrebarea ce icoană să se roage pentru a rămâne însărcinată și a naște un copil sănătos. Desigur, rugăciunile pentru o sarcină mult așteptată sunt adresate nu icoanei în sine, ci sfântului, al cărui chip este înfățișat pe ea. Vom vorbi despre ce sfinți ajută la infertilitate, ce icoane merită să aibă pentru un cuplu care vrea să aibă un copil.


Icoana Feodorovskaya a Maicii Domnului


Imaginea Feodorovsky a Maicii Domnului este considerată una dintre cele mai venerate din Rusia ortodoxă. Icoana a apărut în țara noastră încă din secolul al XII-lea și de atunci nu a încetat să încânte inimile credincioșilor cu minuni. S-au păstrat cele mai multe dovezi despre ajutorul primit prin rugăciuni pentru conceperea unui copil.


De exemplu, timp de aproape 10 ani, diaconul Vasily Shlogov și soția sa nu au putut cunoaște bucuria de a fi părinte, dar după un pelerinaj la Icoana Feodorovskaya din Kostroma în 1991, au aflat că așteptau urmași.


Exact același miracol s-a întâmplat în 2002 cu un cuplu din Moscova. Multă vreme, soții nu au putut avea copii, au fost tratați pentru infertilitate în zadar, dar nu medicii i-au ajutat, ci o rugăciune fierbinte către Maica Domnului în fața icoanei Feodorovskaya. La 3 luni de la apelurile pline de lacrimi (pe atunci cuplul încetase deja să viziteze medicii), incredibilul s-a întâmplat - o femeie stearpă a conceput un copil.


Sfinții Drepți Părinți ai lui Dumnezeu Ioachim și Ana


Sfinții Drepți Părinți ai lui Dumnezeu Ioachim și Ana, părinții Preacuratei Fecioare Maria, s-au rugat Domnului până la bătrânețe să le dea un copil. Și deja la o vârstă înaintată de 70 de ani, Anna a fost capabilă să îndure și să dea naștere unei fete sănătoase. Astfel de sfinți sunt rugați pentru conceperea și nașterea în siguranță a pruncului.


Icoana Maicii Domnului


Pe lângă Atotputernicul, se pot ruga și alți sfinți ortodocși pentru apariția unui copil, iar Sfânta Născătoare de Dumnezeu, mama tuturor mamelor, este considerată principala ocrotitoare a tuturor mamelor și mijlocitoare de la oameni înaintea Atotputernicului. Regina Cerească are o mulțime de icoane, în fața cărora femeile cer o căsătorie reușită, bunăstare în familie, conceperea rapidă a unui copil, naștere ușoară și naștere. 


Credința ortodoxă umple sufletul unei persoane de lumină și dorința de a lupta, ajută la depășirea tuturor greutăților vieții. Pentru ca Dumnezeu să vă audă rugăciunile și cererile, trebuie să vă rugați corect sfinților Atotputernici și Ortodocși, precum și să rostiți cuvinte din inimă, cu speranță profundă.