Interpretarea viselor – ce inseamna cand visezi biserica si icoane

Biserica este considerată un loc de reflecție, odihnă și un loc de întâlnire. Comunitățile religioase se reunesc pentru închinare. Este, de asemenea, despre o nevoie umană care este satisfăcută aici: să vă adunați într-un loc cu alți oameni cu gânduri asemănătoare, să vă amintiți puterea comunității care vă dă putere să vă trăiți viața mai intens.

Dacă visele sunt calea către inconștient, studierea lor ne poate ajuta să descoperim dorințele ascunse și inconștiente stocate în sertarele minții noastre. Biserica simbolizează locul în oameni în care căutăm îndrumare, înțelepciune și îndrumare spirituală. A visa la o biserică poate însemna doar această găsire a unei căi într-un moment de îndoială și incertitudine.

A visa la o biserică spune ceva despre atitudinea visului față de religiile predominante. Biserica, dar și o mică capelă, poate fi considerată un loc de refugiu , mai ales atunci când visătorul își împărtășește credința cu mulți alți oameni.

În acest sens, poate exista și un anumit cod de etică și comportament pe care visarea îl conectează cu alți oameni. Biserica este un simbol pentru maturitatea mentală , pentru dezvoltarea spirituală sau pentru o religiozitate pentru care încă trebuie luptat.

Imaginea de vis „biserică” poate fi văzută ca un punct de legătură între oameni. Altarul reprezintă voința spirituală, tabernacolul și găzduiește o dimensiune spirituală superioară care ar trebui să influențeze viața în mod pozitiv.

Rugăciunea în biserică poate indica faptul că o speranță este pe cale să se împlinească. O biserică în flăcări este un simbol de avertizare asupra unui dezastru iminent. Dacă o biserică se prăbușește odată cu turnul clopotniță, acesta este un avertisment asupra pericolelor care adesea nu pot fi depășite singur.

Dacă visul este în interiorul unei biserici, visul ar dori să-l încurajeze să se ocupe mai mult de sensul vieții. Mulți oameni fără educație religioasă, sau oameni care au renunțat la religie, visează la biserici, deoarece sufletul visătorului încearcă să compenseze un deficit cu această imagine.

Poate că anumite experiențe din copilărie sunt asociate și cu biserica visului, de care ar trebui să se țină seama la interpretarea visului. În interpretarea viselor, biserica este un loc de auto-reflecție, aprofundare și dor spiritual. Poate că cauți sensul vieții, cauți o soluție la problemele tale. Biserica poate fi, de asemenea, un loc de refugiu unde cauți adăpost și întăriți credința în părtășia cu alți credincioși.

Deoarece simbolul de vis al bisericii se poate referi și la credința, valorile și credințele tale spirituale, tot ceea ce se întâmplă în biserica ta interioară este esențial. Clădirea este solidă sau riscă să se prăbușească? Cum te simți la biserică? În siguranță sau grăbit și urmărit? Toate acestea pot oferi informații despre starea ta mentală.