Menu
Your Cart

Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - fundal patinat

Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - fundal patinat
Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - fundal patinat
-25 %
Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - fundal patinat
Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - fundal patinat
Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - fundal patinat
  • Stock: În Stoc
  • Model: 1035-3
650,00Lei
489,00Lei

Opţiuni disponibile

Notă: Imaginile sunt ilustrative și pot exista diferențe în pictura manuală.

Icoana cu Sfânta Muceniță Hristina - icoana ortodoxa / patină de vechime adăugată


E originală din Cetatea Tirului, fiind fiica lui Urban Stratilat. Tatăl său a urcat-o într-un turn și i-a poruncit să aducă jertfei idolilor, însă ea, dându-și seama că acei zei sunt făcuți de oameni, se ruga lui Dumnezeu. I-a apărut un înger care i-a revela tainele dumnezeiești. Atunci ea s-a hotărât să distrugă zeii. Auzind lucrul acesta, tatăl ei a supus-o multor chinuri : fost închisă în temniță fără hrană. Însă un înger îi aducea mâncare în chip miraculos. Apoi a fost aruncată în mare, dar a fost salvată de un înger. Tatăl său a murit, în locul său a ajuns la domnie Dion, care a continuat să o chinuie pe  Hristina. În cele din urmă, și-a dat sufletul mâinile lui Dumnezeu.

Sfânta Muceniță Hristina este de folos tuturor celor care se roagă pentru credință, pentru liniște sufletească, sănătate.

Icoana poate fi un dar frumos că oferit cuiva la ziua de naștere, dar și ca dar de botez de nuntă, sau poate fi oferită cu ocazia unei sărbători.

Sfânta Muceniță Hristina este sărbătorită la 24 iulie.

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

4.99/5

Bazat pe 223 review-urile ale clienților și 1 review-urile despre produse

Marian Roșca 18.07.2024

Recomand cu încredere acest magazin. Icoanele sunt autentice și de înaltă calitate, iar atenția acordată calității este întotdeauna o prioritate evidentă.

Liviu K. 20.03.2024

Fiecare achiziție de la voi a fost o experiență plăcută de la început până la sfârșit. Calitatea excepțională și serviciul de top definesc cu adevărat experiența de cumpărături.

Ramona Malaia 04.05.2024

Sunt foarte încântată de icoana pe care am cumpărat-o de la voi. Este nu doar o operă de artă, ci și o sursă de inspirație și conexiune spirituală.

Rodica Antonoiu 10.05.2022

Icoana pe care am cumpărat-o pentru nunta noastră a fost absolut minunată. Calitatea și atenția la detalii sunt remarcabile!

Mihai Andreescu 01.03.2022

Vă mulțumesc pentru icoanele minunate. Sunt mândru să le am în casă și pot să le arăt oaspeților.

Andreea Mircea 29.07.2022

Am primit o icoană minunată de ziua mea de la prieteni. Este un dar cu adevărat special care adaugă valoare evenimentului.