Menu
Your Cart

Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie

Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
-28 %
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - aurie
  • Stock: În Stoc
  • Model: 1025-2
530,00Lei
379,00Lei

Opţiuni disponibile

Notă: Imaginile sunt ilustrative și pot exista diferențe în pictura manuală.

Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir - icoana pictata / fundal aurit


Icoana cu Maica Domnului Milostiva din Vladimir o înfățișează pe fecioara Maria. Este una dintre cele mai venerate icoane ale Bisericii Ortodoxe.

Conform legendei, imaginea Maica Domnului Milostiva din Vladimira fost pictată de evanghelistul Luca pe o scândură de pe masa pe care Mântuitorul a mâncat împreună cu Mama sa și cu Iosif. Icoana Maicii Domnului Milostiva din Vladimir până la jumătatea secolului V, icoana a rămas în Ierusalim. Când Teodosie cel Tânăr, a fost mutat la Constantinopol, unde, în 1131, a fost trimisă în Rusia ca dar pentru Yuri Dolgoruky de la Patriarhul Ecumenic Luca hrizoverha. Icoana a fost plasată în mănăstirea de călugărițe din orașul Vyshgorod, lângă Kiev, unde a devenit imediat faimoasă pentru multe minuni. În 1155, fiul lui Iuri Dolgoruky, Sf. Prinț Andrei Bogolyubsky, dorind să aibă legenda relicvă, icoana s-a mutat în nord, la Vladimir, și a fost așezată într-o faimoasa catedrală. Din acel moment, icoana a primit numele Vladimir.

Se îndreaptă către icoană cei cu cereri de îndrumare în credința ortodoxă, pentru ajutor în protecția împotriva ereziilor, pentru păstrarea țării, pentru ajutor în momentele fatidice ale vieții.

Rugăciunile aduse acestei imagini pot îmbunătăți situația financiară, pot păstra familia și, de asemenea, pot găsi consolare în durere și întristare.

Maica Domnului Milostiva din Vladimir este cinstită de către credincioși pe data de 3 iunie.

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

4.99/5

Bazat pe 223 review-urile ale clienților și 11 review-urile despre produse

Andreea Cristescu 02.09.2022

Vă mulțumesc pentru icoanele minunate și pentru livrarea rapidă. Sunt uimită de calitatea lor.

Sofia Popovici 12.09.2023

Icoanele de la acest magazin sunt cu adevărat minunate. Sunt un om credincios și aceste icoane mă ajută să-mi întăresc credința în fiecare zi.

Alina Voiculescu 05.05.2022

Când cumpăr de la voi, știu că primesc o icoană de înaltă calitate.

FELICIA NEAGU 03.07.2024

Acest magazin oferă o selecție extraordinară de icoane, iar eu sunt bucuroasă să le am acum în colecția mea. Calitatea și diversitatea lor sunt impresionante.

Dan Silviu 17.10.2023

Am fost uimit de detaliile minuțioase ale icoanei pe care am cumpărat-o pentru nunta unui prieten. A fost un cadou apreciat.

Robert D. 08.06.2024

Icoanele ortodoxe disponibile pe acest site sunt realizate cu o atenție deosebită la detalii și respect față de tradiție. Este o sursă de mândrie să le avem în casa noastră, aducând o notă autentică de spiritualitate.