Menu
Your Cart

Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - aurie

Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - aurie
Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - aurie
-28 %
Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - aurie
Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - aurie
Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - aurie
  • Stock: În Stoc
  • Model: 1090-2
530,00Lei
379,00Lei

Opţiuni disponibile

Notă: Imaginile sunt ilustrative și pot exista diferențe în pictura manuală.

Icoana cu Sfântul Mucenic Trifon - icoana pictata / fundal aurit


Rugăciunea în fața icoanei Sfântului Trifon va ajuta la rezolvarea unui număr de probleme. În timpul scurtei sale vieți, acest sfânt a săvârșit multe fapte bune care l-au proslăvit pe Domnul.

Trifon s-a născut în 232 în Asia Mică într-o familie creștină. Încă din copilărie, a arătat darul minunilor și al vindecării, pe care Trifon l-a folosit în folosul oamenilor. Deci, când câmpurile din vecinătatea satului său natal au fost atacate de insecte, care au distrus recoltele și i-au condamnat pe locuitori la foame, Trifon i-a alungat prin puterea rugăciunii sale și, în timp ce plata îi chema pe semenii săi să accepte Credința creștină.

Povestea este larg cunoscută despre modul în care Trifon, în vârstă de 16 ani, a expulzat demoni de la fiica împăratului roman Gordian. La cererea împăratului de a dezvălui demonul, el, la cererea lui Trifon, a apărut în fața lui Cezar sub forma unui câine negru cu ochi aprinși și a povestit despre puterea sa în trupurile oamenilor copleșiți de pasiunile păcătoase. Mulți dintre cei prezenți la acest miracol au crezut în puterea Mântuitorului.

În conformitate cu miracolele arătate sfântului în timpul vieții sale, semnificația sa este mare - țăranii din vremurile de demult i se rugau să salveze recolte de lăcuste și alte insecte dăunătoare. Se roagă lui în alte situații dificile de zi cu zi: în caz de pierdere de bani, documente, pentru a proteja împotriva forțelor întunecate, magiei și pentru vindecare de la diferite afecțiuni.

Sfântul Mucenic Trifon este pomenit pe 29 septembrie, dar și pe 1 februarie.

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Marius Radu 24.05.2024

Am fost impresionat de diversitatea sfinților pe care îi puteți găsi pe acest site. Recomand cu încredere aceste icoane tuturor credincioșilor în căutare de conexiune spirituală.

Ion Bejenariu 28.08.2021

Pentru prima dată ,am fost plăcut impresionat,totul de calitate! Super! Felicitări celor ce făuresc asemenea lucruri!

Adrian Oprea 26.11.2021

Profesionalism si produse de calitate. Livrare rapida.

Gabriela Cazacu 06.11.2022

Am comandat o icoană cu Fecioara Maria și a ajuns în condiții perfecte.

Maria Pătrașcu 10.04.2022

Icoanele pentru casa nouă au adus armonie în locuința noastră și le recomand cu căldură tuturor celor care se mută într-o casă nouă.

Daniel Modreanu 01.12.2021

Foarte multumita de achizitiile facute!