Menu
Your Cart

Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana - patinată

Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana - patinată
Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana - patinată
-25 %
Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana - patinată
Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana - patinată
Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana - patinată
  • Stock: În Stoc
  • Model: 1047-3
650,00Lei
489,00Lei

Opţiuni disponibile

Notă: Imaginile sunt ilustrative și pot exista diferențe în pictura manuală.

Icoana cu Sfânta Muceniță Tatiana – icoana ortodoxa/ aspect învechit, fundal patinat


Sfânta muceniță Tatiana s-a născut în Roma provenind dintr-o familie de neam mare. Tatăl său era creștin și temător de Dumnezeu și a îndrumat-o spre dreapta credință și pe fiica sa, Tatiana.

Când a venit vremea să se căsătorească, ea petrecea în curăție făcându-se mireasa lui Hristos și a slujindu-i Domnului, devenind diaconiță. Ea a fost prinsă de către necredincioși și dusă lui Apollon, pentru a se închina lui. Atunci ea s-a rugat și s-a produs un cutremur în urma căruia a căzut o parte din templu și mulți necredincioși au fost uciși. Totuși păgânii au reușit să o ducă la judecată și să o supună chinurilor groaznice. Însă ea a se ruga lui Dumnezeu pentru iertarea celor care o chinuiau. Sfânta Muceniță Tatiana a răbdat toate chinurile prin care a trecut cu bucurie și sănătate, fiind ucisă prin tăierea capului.

Icoana Sfânta Tatiana este ajutătoare femeilor care se roagă pentru liniștea din familie, sănătate, alungarea duhurilor necurate.

Icoana poate fi oferită unei fete sau femei ce poartă numele Sfintei Tatiana, dar poate fi oferită drept cadou la ziua de naștere, ca dar de nuntă sau de botez.

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Anda-Gabriela Ihos 15.01.2024

Calitatea icoanelor de la voi nu are rival. Am cumpărat una specială pentru ziua de naștere a mamei mele, iar aceasta a fost o alegere perfectă.

Groza Brânzan 03.06.2024

Achiziționarea unei icoane pentru casa noastră nouă a fost o alegere pe care nu o regretăm. Suntem extrem de fericiți cu produsul și aduce un plus de frumusețe în căminul nostru.

Antonescu Pădureanu 19.02.2023

Am comandat o icoană cu Hristos și am fost impresionat de calitatea detaliilor și de expresivitatea feței Lui.

Gabriela Marinescu 15.05.2023

Comanda a ajuns în termenul promis, iar icoanele sunt minunate.

Valeriu David 11.11.2023

Icoanele de pe acest site sunt un mod minunat de a împărtăși credința cu cei dragi. Sunt o alegere perfectă pentru cadouri cu semnificație spirituală.

Petra Lidia 23.08.2022

Serviciul de livrare rapidă a fost cu adevărat impresionant. Am comandat o icoană pentru casa nouă a unui prieten, iar aceasta a ajuns înainte de ziua mutării. Au fost extrem de fericiți.