Menu
Your Cart

Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - aurită

Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - aurită
Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - aurită
-28 %
Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - aurită
Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - aurită
Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - aurită
  • Stock: În Stoc
  • Model: 1022-2
530,00Lei
379,00Lei

Opţiuni disponibile

Notă: Imaginile sunt ilustrative și pot exista diferențe în pictura manuală.

Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” - icoana pictata / fundal aurit


Icoana
Maicii Domnului „cu șapte săgeți” descrie inima Fecioarei străpunsă de șapte săgeți. Originile icoanei sunt neclare, deși pare să provină din sud-vestul Rusiei în secolele XVIII și XIX. 

Maica Domnului este descrisă într-o ipostază neobișnuită, singură, fără Pruncul Sfânt. Este străpunsă de șapte săgeți: patru în partea stângă și trei în dreapta. Această icoană antică o reprezintă pe Fecioara Maria singură, cu inima străpunsă de șapte săgeți care simbolizează durerea pe care a trăit-o pe pământ. Pentru o lungă perioadă de timp, icoana a fost amplasată la intrarea scării clopotniței a unei biserici lângă Vologda, Rusia, în cinstea apostolului Ioan Teologul. De vreme ce era cu fața în jos, icoana a fost confundată cu o tablă obișnuită iar toți oamenii treceau pe ea. Un șchiop din orașul Kadnikova a avut atunci o viziune că va primi vindecare după ce se va ruga în fața acestei icoane. În mod miraculos omul bolnav s-a făcut bine. Profeția lui Simeon către Maica Domnului: „... o sabie îți va străpunge și sufletul ...”a fost întotdeauna înțeleasă ca referindu-se la durerea intensă pe care ar experimenta-o văzându-l pe singurul ei Fiu răstignit. 

Icoana este expresivă și spirituală și este considerată a fi una dintre cele mai esențiale și semnificative. Icoana protejează împotriva intoleranței oamenilor față de tine. De asemenea, va ajuta la calmarea sentimentelor de iritație sau furie. 

Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” este potrivită în fiecare familie și în fiecare casă nouă. Pentru a atrage energie pozitivă, este mai bine să plasați icoana Maicii Domnului cu șapte săgeți deasupra ușii din față sau în fața intrării. În acest fel va proteja casa de puterea malefică și energia negativă. 

Sărbătoarea Maicii Domnului „cu șapte săgeți” este cinstită pe 2 Februarie, dar și pe 13 August, înainte de ajunul sărbătorii Adormirea Maicii Domnului.

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

4.99/5

Bazat pe 223 review-urile ale clienților și 3 review-urile despre produse

Mita Marisoiu 05.03.2024

Am ales o icoană pentru noua noastră casă și nu ne putem opri din a ne bucura de frumusețea ei în fiecare zi. Este o adăugare perfectă la căminul nostru.

Irina Drăgan 27.10.2022

Am fost plăcut surprinsă de cât de bine arată icoanele în realitate. Vă mulțumesc pentru eforturile depuse pentru a oferi icoane atât de frumoase.

Bogdan Georgescu 15.04.2022

Este cu adevărat un privilegiu să dețin icoane atât de frumoase și autentice.

Andrei Cojocaru 18.06.2024

Am primit o icoană ca dar și am fost profund impresionat de calitatea acesteia. Este un loc de încredere pentru a cumpăra icoane ortodoxe, unde fiecare produs este o operă de artă.

Octavia Dogioiu 14.04.2024

Am ales o icoană minunată pentru botezul nepoatei mele, iar rezultatul a fost pur și simplu superb. A fost un cadou frumos, încărcat de semnificație.

Simona 01.12.2022

Icoanele de pe acest site sunt o alegere excelentă pentru un cadou de casă nouă.