Menu
Your Cart

Icoana cu Sfântul Ștefan - fundal aurit

Icoana cu Sfântul Ștefan - fundal aurit
Icoana cu Sfântul Ștefan - fundal aurit
-28 %
Icoana cu Sfântul Ștefan - fundal aurit
Icoana cu Sfântul Ștefan - fundal aurit
Icoana cu Sfântul Ștefan - fundal aurit
  • Stock: În Stoc
  • Model: 1088-2
530,00Lei
379,00Lei

Opţiuni disponibile

Notă: Imaginile sunt ilustrative și pot exista diferențe în pictura manuală.

Icoana cu Sfântul Ștefan - icoana pictata pe lemn / aurie


Sfântul Ștefan a fost unul dintre cei mai distinși dintre cei șapte diaconi. Sfântul Bisericii Creștine. El este numit „primul martir” pentru că a fost primul care a mărturisit despre Hristos.

El a fost distins pentru abilitatea sa retorică și acțiunea sa creștină în general. Evreii, văzându-i activitatea și temându-se de acțiunea sa, i-au poruncit să nu mai predice. Comportamentul său, chiar iertându-i pe cei care îi luau viața în timp ce era ucis cu pietre, a fost o frumoasă reflectare a cât de conformat era cu adevărat Domnului Iisus Hristos. Ștefan a fost plin de înțelepciune din cer. El a răspuns prin detalierea istoriei lui Israel și sublinierea binecuvântărilor pe care Dumnezeu le-a acordat poporului său ales.

Sfântul Ștefan a fost îngropat de creștini, dar locația mormântului său nu este specificată în Noul Testament și este posibil să fi fost uitată pentru o vreme. În 415, un preot creștin a susținut că are o viziune asupra mormântului și a localizat rămășițele lui Ștefan. Un nume din interiorul mormântului a confirmat descoperirea.

Sfântul Ștefan își dedicase viața predicării Evangheliei și carității. Pentru jertfa și virtuțile sale a fost onorat cu darul minunilor. Cu acest dar a vindecat bolnavii și a dovedit puterea lui Hristos. Cu profunda sa pregătire teologică, el a răsturnat cu ușurință concepțiile greșite ale evreilor cu privire la lucrarea lui Hristos, provocându-le furia și invidia.

Sfântul Ștefan este sărbătorit în fiecare an pe 27 decembrie.              

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Andreea Cristescu 02.09.2022

Vă mulțumesc pentru icoanele minunate și pentru livrarea rapidă. Sunt uimită de calitatea lor.

Dora Aurelia 09.04.2024

Este cu adevărat minunat să știu că pot cumpăra de la un magazin unde calitatea este întotdeauna prioritatea numărul unu. Aceasta adaugă o încredere deplină în fiecare achiziție.

Bogdan Negrescu 26.03.2022

Mulțumesc pentru livrarea prompta. Icoana a ajuns la timp pentru ziua soției mele.

Zaila An. D 12.10.2021

Icoane de calitate potrivite pentru orice eveniment.

Antoneta Cristea 20.05.2023

Am cumpărat o icoană minunată de la voi, și nu pot decât să spun că sunt uimită de calitatea ei. Livrarea a fost rapidă și serviciul clienți excelent!

Gabriel Mihai 30.01.2022

Icoanele sunt pur și simplu minunate. Au fost un cadou perfect pentru prietenii noștri care s-au căsătorit recent.